Werkwijze in liefde verbindenIk wil niets liever dan met jou mijn leven delen!


Hoe heerlijk is het dat je kunt zeggen dat je de liefde van je leven hebt gevonden en dat er iemand op jouw pad is gekomen waarvan je zegt; ‘met jou wil ik graag de rest van mijn leven delen, met jou wil ik mijn levenswandeling graag afleggen’?
Op welke manier jullie de liefde voor elkaar vast willen laten leggen en hoe jullie dit vast willen laten leggen, dat is aan jullie.

Wanneer ik jullie in liefde mag verbinden

Wanneer jullie mij als de juiste persoon zien om deze ceremonie vorm en kleur te mogen geven, als jullie mij het ‘hart van jullie dag’; de ceremonie toevertrouwen, dan maak ik met jullie een afspraak om elkaar te ontmoeten.
Het liefst doe ik dit bij jullie thuis; een huis zegt namelijk heel veel over hoe iemand is en hoe iemand in het leven staat.
Maar soms gaat thuis afspreken niet of geven jullie er de voorkeur aan ergens anders af te spreken; ook dat is goed.

Vragen, vragen en nog eens vragen

Ik stel jullie tijdens dit gesprek heel veel vragen.
Natuurlijk vraag ik jullie naar hoe jullie elkaar ontmoet hebben en wat jullie zo leuk vinden aan elkaar.
Maar ook zal ik vragen stellen over wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden in het leven.
Ik ben benieuwd naar hoe jullie dag eruit zal gaan zien.
Maar ook wil ik graag weten wie er misschien wel gemist worden. Daarnaast zullen we het hebben over elkaar wel of niet toespreken.
En of er kleine kinderen aanwezig zijn en de mogelijkheden om hen bij de ceremonie te betrekken. Een heel uitgebreid gesprek dus waarin ik erachter probeer te komen hoe ik de ceremonie vorm zal gaan geven.
Zodat jullie achteraf kunnen zeggen; Isabel heeft ons helemaal goed aangevoeld en begrepen!

Vormgeven en schrijven

Daarna ga ik heel hard aan de slag om de tekst voor de ceremonie te schrijven. Ik probeer de ceremonie niet alleen leuk voor jullie te laten zijn maar zeker ook voor de genodigden.
Geen saaie en lange verhalen maar levendig, vol humor en interactief.
Tot op de dag zelf blijft het een verrassing hoe ik dit doe.

En ja, dat is natuurlijk best spannend!!


De dag waarin ik jullie in liefde mag verbinden

En dan is het eindelijk zover. Jullie dag is aangebroken!
De dag waar jullie zo naar toe hebben geleefd. Ik zorg dat ik ruim op tijd aanwezig ben. Niet alleen is dat wel zo rustig en relaxed voor jullie, maar ik kan daarnaast ook nog even met de genodigden praten.
Misschien zijn er nog leuke wetenswaardigheden of actuele gebeurtenissen die ik nog even snel aan de tekst kan toevoegen.
Het is niet alleen voor jullie en jullie genodigden een feest, maar geloof me...óók voor mij! Het is iedere keer weer geweldig om deelgenoot te mogen zijn van zo’n ongelofelijk bijzondere dag.
Een dag gevuld met liefde, vrolijkheid en warmte. Dat ik daar deelgenoot van mag zijn, en deze verbintenis in de liefde mag verzorgen, dat zie ik echt als een eer. Mijn streven is om er echt jullie dag van te maken!
Wanneer ik zie dat mensen geraakt worden door mijn woorden, dat er gelachen wordt en dat er een traantje wordt weggepinkt.
Wanneer ik achteraf van de aanwezigen te horen krijg dat men ontzettend heeft genoten en van a tot z geboeid was.
Dán is mijn missie geslaagd!
Met een glimlach op mijn gezicht rijd ik dan terug naar huis en proost ik ’s avonds op jullie geluk!