Mijn naam is Isabel Landsheer. Ik ben geboren in Dieren en ben daarna, via vele omzwervingen in binnen- en buitenland, uiteindelijk in het mooie Limburgse Voerendaal komen wonen.

Van oorsprong ben ik lerares handvaardigheid- en textiele werkvormen.

Na jarenlang met plezier voor de klas te hebben gestaan ben ik hierna in de uitvaartwereld gaan werken. Daarnaast ben ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand te Voerendaal aan de slag gegaan.

Twee uitersten voor de buitenwereld; voor mij twee beroepsgroepen waarbij de liefde centraal staat. Na drie jaar mijn werkzaamheden te hebben gecombineerd met mijn eigen bedrijf “Mooi Gesproken door Isabel”, heb in 2018 het besluit genomen om mij fulltime op mijn eigen bedrijf te richten. Zodoende ben ik nu dagelijks bezig om prachtige ceremonies voor te bereiden en te verzorgen om mensen in liefde te verbinden of om aan een ceremonie te werken waarbij nabestaanden hun dierbare in liefde los kunnen laten!

Als mens ben ik naast positief ingesteld ook een doorzetter. Het leven heeft mij geleerd dat geluk in ogenschijnlijk kleine dingen zit. Ik kan bijvoorbeeld enorm genieten van gewoon op de bank zitten met een kop thee met mijn twee prachtige dochters waar ik ongelofelijk trots ik op ben. Of van een wandeling door het prachtige Limburg met mijn trouwe viervoeter Prins. Geluksmomenten die ik koester en die mijn leven kleuren.